Termékismertető

Néhány mondatban ismertetjük a műanyag nyílászárók előnyeit.

A kemény PVC alapanyag nehezen éghető, formálható (Ívesíthető), alaktartó megfelelő acélmerevítés használatával, időjárásálló, hosszú élettartamú, utólagos karbantartást nem igényel.

Műanyag nyílászárók alkalmazásával óvjuk erdőinket, nem kell fákat felhasználni az alapanyag előállításához.

Megfelelő tömítettség és hőszigetelés mellett kevesebb fűtőenergia alkalmazásával csökkentjük a környezetbe jutó károsanyag kibocsátást.

Az F.R.E.I. (Fenster Recycling Initiative) alapanyag körforgási rendszerrel – újra felhasználással – minden régi műanyag ablakból és a gyártó üzemekben keletkező PVC hulladékból ugyanolyan minőségű, új alapanyagot lehet előállítani.

A SCHÜCO műanyag nyílászáró rendszerrel gazdaságosan, előrelátóan, sokoldalúan, igényesen tudjuk kielégíteni az új építésnél vagy felújításnál felmerülő igényeket.

Gazdaságosan, mert a több légkamrás és különböző beépítési mélységű profilszerkezetek, a kettő – vagy háromrétegű, különféle hőátbocsátási értékű (Ug) üvegezés kitűnő hő-és hangszigetelést, illetve fűtési energia megtakarítást, költségcsökkentést biztosít.

Előrelátóan, mert a magasabb kategóriás nyílászárókkal a jövőben felmerülő energia takarékossági követelmények is teljesíthetők.

Sokoldalúan, mert a nyílászáró rendszer lehetőséget kínál a formákkal (normál, alakos, íves), a színválasztékkal (fóliázott profilok) és betörésgátlással (többféle biztonsági fokozatú vasalat) kapcsolatban támasztott magasabb igények kielégítésére is.

Igényesen, mert a felület kiválasztásánál a profilok többféle faerezetű és további számos, színes UV-álló fóliázása biztosított, mert a SCHÜCO VARIO TEC vagy a Roto vasalati rendszert optikailag tetszetős megjelenésben fejlesztették ki, mert a SCHÜCO rendszerből előállított nyílászárók megbízható, hosszú élettartamot, komfort értéket biztosítanak az Ön számára.

Ablakok

 fix üvegezésű

 bukó

 felnyíló

 bukó-nyíló

váltószárnyas középen felnyíló bukó-nyíló

tokosztott kettő vagy több szárnyas bukó-nyíló

Erkélyajtók

egy szárnyas felnyíló vagy bukó-nyíló

váltószárnyas középen felnyíló bukó-nyíló

Toló rendszerű ajtók

toló-bukó

emelő-toló

Bejárati ajtók

egy szárnyas nyíló (1)

egy szárnyas nyíló (2)

egy szárnyas nyíló (3)

kettőszárnyas középen felnyíló